This text is also available in: English (Engels)

We zijn allemaal veel te lang binnen geweest. Het was moeilijk om gemotiveerd te blijven en nog moeilijker om creatief te zijn. Maar eindelijk kunnen we elkaar weer buiten, in het bos, ontmoeten en elkaar persoonlijk spreken. We kunnen weer rond het kampvuur zitten en oude vaardigheden met je delen die eenvoudigweg niet online te leren zijn. Wij kunnen niet wachten!!

En dus, om deze lang langverwachte vrijheid te vieren, biedt Living by Nature je twee zeer speciale 1-daagse Lente-masterclasses met Willow aan tegen een zeer lage prijs. Gewoon omdat we dat kunnen, en zeker omdat we samen met jou het begin van de lente willen vieren!

In deze (eerste) masterclass leer je een Sami-achtige koffiebuidel te maken. Deze buidels zijn niet alleen zeer stijlvol, maar ook buitengewoon praktisch en veelzijdig. Ze zijn ontworpen met een nomadische levensstijl in het achterhoofd, daarom ideaal om te kamperen of te reizen. Je leert welke de beste materialen en gereedschappen zijn om te gebruiken, hoe je leer netjes naait en de wispelturige puckeringsteek onder de knie krijgt. Je leert een sluiting te creëren met een stuk gewei of bot om zo jouw unieke Sami koffiebuidel af te maken. Alle materialen zijn bij de prijs inbegrepen en je hebt geen eerdere ervaring nodig.

Misschien is het zelfs leuk deze masterclass te combineren met de masterclass Dromenvangers van de dag erna?

Als je wilt kun je blijven slapen. Let wel, het enige dat we je kunnen aanbieden is een stukje grond in ons bos bij wijze van kampeerplek. Deze optie is alleen mogelijk als je beide masterclasses boekt. Eerder komen of langer blijven is helaas niet mogelijk.

DATA:

13 april 2021

RESERVEER >
Prijs: €75
BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

Alle materialen zijn bij de prijs inbegrepen. Thee/koffie en fruit zijn aanwezig.

NIET INBEGREPEN:

ontbijt-lunch-diner

vervoer van en naar de cursuslocatie

EXTRA INFO:

Deze cursus wordt gegeven in een bos. Alle sanitaire voorzieningen zijn in Bushcraftstijl.

Neem alsjeblieft mee; warme kleding, sitmat, beker, speciale kralen/ veren/ objecten die u misschien aan de buidel wilt hangen.

LOCATIE:

Bathmen

DUUR CURSUS:

10:00 – 17:00