Ouder-Kind 3-daagse hoogbegaafden is een samenwerking tussen Wild ONE en Living by Nature.

Door de week heen worden we beziggehouden door het dagelijks leven. School, werk, opvoeding, sport, hobby’s, sociale media, noem maar op. Het Ouder en Kind weekend stuurt jullie het bos in. Voor hoogbegaafde kinderen en hun ouders is dit een moment van tot rust komen in een wereld met vaak veel prikkels en grote uitdagingen. Het ontmoeten van elkaar zonder dat er iets moet maar waarbij iedereen back to basic gaat, is een onvergetelijke ervaring.

Het gaat dit Ouder en Kind weekend om de samenwerking tussen ouder en kind. Zelf vuur maken, een hut bouwen , het gebruiken van een echt outdoormes en -zaag, knopen leggen maar ook dieren observeren en nog veel meer bushcraft technieken horen erbij. Het wordt een unieke beleving waar jullie nog vaak naar terug kijken.

De uitdaging is om de natuur echt te beleven en op een, veelal, ongekende wijze met elkaar bezig te zijn. Er wordt verbleven op een prachtige bosrijke locatie in Nederland of België. Slapend in je tent of onder je tarp, geluiden horend van de natuur die ’s nachts actief is. Uilen, muizen, vossen, dassen, ritselende bladeren. Ze doen allemaal mee. Echt ‘back to basic’!

Naast wat uitrusting die wij je vragen mee te nemen verzorgt Wild ONE het 3-sterren ‘bos hotel’. Voor alle maaltijden, tussendoortjes, water, koffie en thee wordt gezorgd.

Het Ouder en Kind weekend nodigt zowel vaders, als moeders, zoons en dochters uit. Alle combinaties zijn mogelijk. De vermelde prijs is voor een ouder en een kind. (2 personen), Willen jullie met meerdere koppels komen, dan kan dit. Zowel even en oneven aantallen. De prijs wordt dan evenredig aangepast.

 

Klik op onderstaande datum om te reserveren.

26-27-28 Augustus RESERVEER >

Prijs:

349€ voor volwassene +kind

174,50€ voor elke extra persoon

 

Data:

26-27-28 augustus 2022

– vervoer van/ naar locatie niet inbegrepen