This text is also available in: English (Engels)

BESCHRIJVING:

De Living by Nature 2022 Jaaropleiding Denemarken wordt geheel verzorgd door Bushcraft Danmark. Alle aanmeldingen verlopen dan ook via hun site.

De Living by Nature 2022 Jaaropleiding Denemarken bevat veel dagen vol inspiratie, kennis en praktijkervaringen. Zij bieden 11 weekenden of midweek cursussen van 3 dagen, maandag t/m woensdag of vrijdag t/m zondag. Plus twee volle weken waarin jullie allerlei ambachten ontwikkelen. En tot slot gaan jullie op een twee weken lange expeditie om in een neolithische omgeving te leven.

Je ziet en observeert de natuur het hele jaar door en leert werken met verschillende soorten gereedschappen, zowel modern als oud. De instructeurs hebben veel ervaring en zijn bedreven om hun kennis te delen. Ze gebruiken onze eigen Living by Nature filosofie. Ze leren je hoe je voor langere periodes in de natuur kunt zijn.

Het doel van de Jaaropleiding Denemarken is om zelfverzekerd, zelfbewust en bewust te zijn in de natuur. Het verschil van een survival perspectief is dat survival zich richt op het zo snel mogelijk uit de natuur komen, ook met behulp van moderne apparatuur. Het uiteindelijke doel voor elke student is om je eigen neolithische uitrusting te maken, waaronder kleding, een reismand, een deken en andere dingen die je tijdens de laatste expeditie zult gebruiken.

De Living by Nature 2022 Jaaropleiding Denemarken wordt gegeven in zowel de Deense als de Engelse taal in de inspirerende omgeving van Jyderup Denemarken.

Voor de opleiding in Nederland klik je hier.
Voor de opleiding in België klik je hier.

RESERVEER >

LOCATIE:
Jyderup, Zealand, Denmark