This text is also available in: English (Engels)

Ontmoet het team van Living by Nature dat voor en achter de schermen klaar staat om van elk contact een onvergetelijke ervaring te maken.

Stuk voor stuk gepassioneerde vakmensen en professionals die er elke keer weer voor zorgen dat jij het maximale uit jouzelf kan halen.

Dit team leert je weer om buiten te zijn! Wanneer we gaan wandelen dan zien en leren we daarom waar welke planten groeien, handig voor als je die nodig hebt! We horen de alarmroep van vogels, die hebben ons gezien en waarschuwen dan de andere dieren. We zien een ree wegvluchten die ook de vogel hoorde. Of voelen aan de lucht dat er regen aankomt. Bij een omgevallen boom kijken we even naar welk soort het is. Kunnen we nog iets gebruiken en meenemen? Misschien de vezels van de bast om touw van te maken? Dit geeft een heel andere ervaring dan een rondje lopen voor de frisse lucht. Ook dat is waardevol!

Thijmen Apswoude
Thijmen ApswoudeEigenaar en Hoofdinstructeur
Katrien Leemen
Katrien LeemenCEO
Willow Lohr
Willow LohrHoofdinstructeur en Cursuscoördinator
Jesper Hede
Jesper HedeHoofdinstructeur Denemarken
Jens Nybro
Jens NybroHoofdinstructeur Denemarken
Morten Kutschera
Morten KutscheraGastinstructeur
Steven le Say
Steven le SayGastinstructeur
Anna Luijten
Anna LuijtenInstructeur
Stefan Sand
Stefan SandInstructeur
Rick van der Velde
Rick van der VeldeAspirant-instructeur
Gijs Staghouwer
Gijs StaghouwerHoofdassistent
Casper Mittendorp
Casper MittendorpHoofdassistent
Joey Groot Bramel
Joey Groot BramelHoofdassistent
Marly van Brussel
Marly van BrusselAssistent
Marco Boere
Marco BoereLogistiek - ICT - TCB

Maar met een Living by Nature look ga je ook meer ervaren, horen en zien.
We leren je de samenhang te zien, te voelen en te begrijpen zodat jij onderdeel wordt van het geheel. Wij zijn natuur! Of we nu tussen muren zitten of niet, we zijn een onderdeel van een grotere kringloop. En hoe meer je daarover leert en ervaart hoe beter jij je gaat voelen ook op de momenten dat je andere dingen ‘moet’ doen.

Respect voor de natuur en specifiek voor dieren en dat wat we ‘nemen’ is daarom ongelooflijk belangrijk. Eigenlijk merken we het aan iedereen die Living by Nature wordt dat dit vanzelf gaat. Hoe meer je een onderdeel wordt van de natuur hoe meer bevlogen mensen worden hoe zorgvuldiger je omgaat met alles wat er is. We doen niks zomaar, alles krijgt een functie, alles heeft een doel.