This text is also available in: English (Engels)

Het ouder en kind weekend.

Door de week heen worden we beziggehouden door het dagelijks leven. School, werk, opvoeding, sport, hobby’s, sociale media, noem maar op. Het Ouder en Kind weekend stuurt jullie het bos in. Wij gaan weliswaar mee om de activiteiten te regisseren, maar de interactie tussen de ouder en het kind staat bovenaan.

Living by Nature creëert een ambiance die ver verwijderd is van het wekelijks stramien.
Het gaat dit Ouder en Kind weekend om de samenwerking tussen ouder en kind. Zelf vuur maken, een hut bouwen waar je dan ook nog eens in gaat slapen, het gebruiken van een echt outdoormes, en nog veel meer bushcraft technieken. De gegeven opdrachten worden samen uitgevoerd. Het resultaat is plezier maken. Uit ervaring weten wij dat de beleving een unieke is, een ankerpunt waar de rest van je, jullie leven naar terug gekeken kan worden.

De uitdaging is om de natuur echt te beleven en op een, veelal, ongekende wijze met elkaar bezig te zijn. Er wordt verbleven op een prachtige bosrijke locatie in Nederland. Slapend in de zelf gemaakte hut, geluiden horend van de natuur die ’s nachts actief is. Uilen, muizen, vossen, dassen, ritselende bladeren. Ze doen allemaal mee. Echt ‘back to basic’!

Naast wat uitrusting die wij je vragen mee te nemen verzorgt Living by Nature het 3-sterren ‘bos hotel’. Voor alle maaltijden, tussendoortjes, water, koffie en thee wordt gezorgd.

Het Ouder en Kind weekend nodigt zowel vaders, als moeders, zoons en dochters uit. Alle combinaties zijn mogelijk. De vermelde prijs is voor een ouder en een kind. (2 personen), Willen jullie met meerdere koppels komen, dan kan dit. Zowel even en oneven aantallen. De prijs wordt dan evenredig aangepast.

 

Klik op onderstaande datum om te reserveren.

08 – 10 april 2022 BELGIE >
08 – 10 Juli 2022 >
30 september – 2 oktober 2022 > VOLZET
CURSUSINHOUD:
uitgelichte onderdelen vd cursus
– Vuur maken
– Flint & steel,vuurslag
– Tondel
– Onderkomen
– Buiten koken
– Plantenwandeling
– Water zuiveren
– Mes veiligheid
– Snijtechnieken
– Villen en uitbenen
 
PRIJS:
€299,- (voor 1 ouder en 1 kind) extra persoon €149,50

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:
Voor alle maaltijden, tussendoortjes, water, koffie en thee wordt gezorgd.

NIET INBEGREPEN:
Reiskosten naar locatie
AANTAL PERSONEN:
8 koppels
LEEFTIJD:
6 tot en met 12 ( Jonger of Ouder in overleg)
LOCATIES:

DUUR CURSUS:
 3 dagen

Iedereen is welkom op vrijdag vanaf 15:00 – programma start om 17:00