This text is also available in: English (Engels)

Een masterclass dromenvanger. We zijn allemaal veel te lang binnen geweest. Het was moeilijk om gemotiveerd te blijven en nog moeilijker om creatief te zijn. Maar eindelijk kunnen we elkaar weer buiten, in het bos, ontmoeten en elkaar persoonlijk spreken. We kunnen weer rond het kampvuur zitten en oude vaardigheden met je delen die eenvoudigweg niet online te leren zijn. Wij kunnen niet wachten!!

En dus, om deze lang-langverwachte vrijheid te vieren, biedt Living by Nature je twee zeer speciale 1-daagse Lente-masterclasses met Willow aan tegen een zeer lage prijs. Gewoon omdat we dat kunnen, en zeker omdat we samen met jou het begin van de lente willen vieren!

In deze (tweede) masterclass leer je hoe je een traditionele en betekenisvolle dromenvanger weeft. Je leert over de traditie, overlevering en oorsprong van de dromenvanger en gebruikt echte botten, prachtige kralen en speciale veren om je persoonlijke geweven dromenvanger te creëren. De dromenvanger is niet alleen een mooi en decoratief object, maar is vooral een diepzinnig en heilig hulpmiddel. De diepe symboliek en betekenislagen maken het weven van het web tot een rijke persoonlijke reis. Je hebt dan de moeilijke keuze om je dromenvanger te houden of weg te geven…….

Misschien is het zelfs leuk deze masterclass te combineren met de masterclass Sami Koffiebuidel van de dag ervoor?

Als je wilt kun je blijven slapen. Let wel, het enige dat we je kunnen aanbieden is een stukje grond in ons bos bij wijze van kampeerplek. Deze optie is alleen mogelijk als je beide masterclasses boekt. Eerder komen of langer blijven is helaas niet mogelijk.

 

DATA:

14 april 2021

RESERVEER >
Prijs: €100
BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

Alle materialen zijn bij de prijs inbegrepen. Thee/koffie en fruit zijn aanwezig.

NIET INBEGREPEN:

ontbijt-lunch-diner

vervoer van en naar de cursuslocatie

EXTRA INFO:

Deze cursus wordt gegeven in een bos. Alle sanitaire voorzieningen zijn in Bushcraftstijl.

Neem alsjeblieft mee; warme kleding, sitmat, beker, speciale kralen/ veren/ objecten die u misschien in de dromenvanger wilt opnemen.

LOCATIE:

Bathmen

DUUR CURSUS:

10:00 – 17:00